Top 2000 Volume 3: Wonderful World is nu verkrijgbaar

Vanaf deze week ligt ‘ie overal in de winkels. Top 2000 Volume 3: Wonderful World. Dit nieuwe boek in de Top 2000-reeks staat net als de eerste twee delen weer van kaft tot kaft vol met leuke weetjes, mooie muziekverhalen, interviews, feitjes en mooie foto’s. Top 2000 Volume 3: Wonderful World is echter geen kopie van de vorige twee edities en heeft een frisse nieuwe insteek.

EKNL-Top2000_03Net als het eerder dit jaar verschenen Groeten Uit Grolloo, bevat het derde Top 2000-boek verhalen die gelinkt zijn aan plaatsen. Waren dat in ‘Grolloo’ nog plekken in Nederland, daar bewandelt ‘Volume 3′ de hele wereld. Van Australië tot Colombia en van Ethiopië tot Griekenland en alles wat daar tussenin ligt. Naast de fotografie, is een belangrijk deel van het boek ingeruimd voor de fantastische illustraties van Peter Pontiac.

Top 2000 Volume 3: Wonderful World is verschenen bij uitgeverij LJ Veen. In opdracht van iMediate/LJ Veen nam ik het overgrote deel van het schrijf- en researchwerk op zich. Onder meer interviews met Glenn Hughes, Carel Kraaijenhof, Stef Bos, Stevie Ann en Bløf, tien korte muziekverhalen en een lang achtergrondartikel per continent, losse stukken over plekken als Clarksdale, Volendam, Suriname en de Antillen, Indonesië en Afrika, een praktische reisgids, een stuk over de drie Wonderful Worlds in de Top 2000 en nog veel meer.

Top 2000 Volume 3: Wonderful World is onder meer te bestellen bij Bol.com.

1 thought on “Top 2000 Volume 3: Wonderful World is nu verkrijgbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *