Nu in de winkel: Groeten Uit Grolloo!

Vanaf vandaag in de winkel: Groeten Uit Grolloo, verschenen bij uitgeverij LJ Veen. In opdracht van iMediate/LJ Veen verzorgde ik samen met Esther Schulting de volledige redactionele invulling van dit boek, dat in lijn ligt met de diverse Top 2000-boeken van LJ Veen.

EKNL-GrollooHierbij deed Esther Schulting deed de research, ik schreef op basis daarvan de tekst. Groeten Uit Grolloo is een spin-off van de Top 2000-boekenreeks. Hilversumse uitgeverij iMediate heeft het volledige project aan mij uitbesteed. Groeten Uit Grolloo is bedoeld als reisgids voor een zomer waarin Radio 2 onder de vlag ‘Radio 2 is overal‘ het land in zou gaan langs plekken die van muzikale betekenis zijn geweest. Die zomertoer door het land gaat er naar alle waarschijnlijkheid niet meer komen. Het bijbehorende boek is er wel.

In het boek worden aan de hand van vijf verhalen per provincie opvallende en memorabele muziekmomenten uit de Nederlandse muziekhistorie verteld. Daarbij zijn met het oog op die redactionele formule veel mooie verhalen gesneuveld, maar hebben we wel iedere provincie evenveel aandacht gegeven. Het formaat is iets afwijkend van de twee Top 2000 boeken die al verschenen zijn, maar dit 192 pagina’s tellende boek heeft voor de herkenbaarheid wel dezelfde toon en ‘look & feel’.

  • 192 pagina’s
  • LJ Veen
  • ISBN10 9020425250
  • ISBN13 9789020425253

1 thought on “Nu in de winkel: Groeten Uit Grolloo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *