AUDIO: KLUB KINK Keith Flint tribute

Afgelopen week was ik samen met Esther Schulting te gast bij Stefan Koopmanschap van KINK. In de KINK studio stonden we stil bij het overlijden van The Prodigy-boegbeeld Keith Flint.

Afgelopen maandag (4 maart 2019) werd bekend dat Keith Flint op 49-jarige leeftijd een einde aan zijn leven heeft gemaakt.  Voor ons een flinke schok. Flint was iemand die (naar buiten toe in ieder geval) één brok leven was. Zijn innerlijke demonen bleken echter onzichtbaar voor de buitenwereld erg dominant te zijn in zijn leven. Een tragisch einde van een man die wij beiden als held beschouwen. Niet voor niets kochten we begin dit jaar nog op de MOJO veiling tijdens Eurosonic Noorderslag memorabilia van The Prodigy.

Flints overlijden is reden voor KLUB KINK-host Stefan Koopmanschap om een volledige aflevering te wijden aan The Prodigy. In de special komen naast ons onder meer ook Def P en Tamar Tieleman aan het woord.

Beluister hier een fragment van de show met alleen onze bijdrage, waarin we praten over onze bij nader inzien levensgevaarlijke tocht naar Tilburg om The Prodigy te zien en de eerste keer dat ik The Prodigy zag op Lowlands:

De volledige aflevering van KLUB KINK is te beluisteren via het archief van KINK.

[foto © Esther Schulting, buro33]